De Ontplooiing LinkedInTwitter
Trainen bulletspace Trainen bulletspace Inspireren bulletspace Ontplooien bulletspace Over Ingrid bulletspace Visie bulletspace Werkwijze bulletspace Contact
Home bulletspace Trainen bulletspace Inspireren bulletspace Ontplooien bulletspace Over Ingrid bulletspace Visie bulletspace Werkwijze bulletspace Contact
spacer
spacer spacer facet
spacer
spacer
Nú ontplooid!
bullet

LENIG DENKEN

 

De kracht van het creatief potentieel

bullet

UIT DE PLOOI

 

De kunst van het loslaten...

spacer
spacer spacer spacer
spacer
facet
spacer

Inspireren en presenteren

 

Energieke bijeenkomsten met veel impact

Een goed contact met het publiek is de basis. Ik streef naar een optimale sfeer van betrokkenheid, waarin het thema op een inspirerende manier voor het voetlicht komt. Mijn kracht ligt in het vertalen van de boodschap in theater, muziek en verschillende interactieve vormen. Theater werkt als een krachtige spiegel, waardoor inzichten ontstaan en handvatten geboden worden.

Ik ben op mijn best als ik kan improviseren en kan reageren op dat wat zich aandient. Dat doe ik met humor en respect. Plezier en ontroering kunnen hierbij naast elkaar bestaan. Het grootste compliment voor mij is een groep of zaal vol mensen die in beweging komt. Ik heb verschillende getalenteerde collega's die mij hierbij ondersteunen.

Mijn ervaring is dat deelnemers vol energie de deur weer uitgaan en met plezier aan de bijeenkomst terug denken.

 

Ik ben, dus ik inspireer

Graag deel ik mijn kennis op het gebied van inspiratie en presentatie. Ieder mens kan op zijn eigen unieke manier een inspiratiebron zijn voor een ander. Als je jezelf durft te zijn in alle facetten van je persoonlijkheid, heeft jouw boodschap impact. Of je nu spreker, collega of leidinggevende bent.

 

spacer
terug naar bovenTerug naar boven
De Ontplooiing De Ontplooiing De Ontplooiing
Je passie brengt je in beweging Webdesign: Marc Verburg Communicatiedesign | Fotografie: Hans-Peter van Velthoven