De Ontplooiing LinkedInTwitter
Trainen bulletspace Trainen bulletspace Inspireren bulletspace Ontplooien bulletspace Over Ingrid bulletspace Visie bulletspace Werkwijze bulletspace Contact
Home bulletspace Trainen bulletspace Inspireren bulletspace Ontplooien bulletspace Over Ingrid bulletspace Visie bulletspace Werkwijze bulletspace Contact
spacer
spacer spacer facet
spacer
spacer
Nú ontplooid!
bullet

LENIG DENKEN

 

De kracht van het creatief potentieel

bullet

UIT DE PLOOI

 

De kunst van het loslaten...

spacer
spacer spacer spacer
spacer
facet
spacer

Uit de plooi (onderdeel van De Ontplooiing)

 

De kunst van het loslaten

OT-theater Rotterdam
Reprise vrijdag 23 nov. 21:30–22:00 uur, Grote Zaal
Spel Harry Heijblok & Ingrid Schröder
Begeleiding Geert Meuffels

In deze tijd is niets meer zeker. We zijn steeds meer op onszelf en elkaar aangewezen. Een mooi thema om improviserend vorm te geven omdat het laten gebeuren de mooiste scènes oplevert. Al improviserend aan de hand van het thema "loslaten" wordt een scène gespeeld of een lied gezongen. Het publiek geeft de input aan de hand van persoonlijke verhalen en associaties op het thema.

Van tevoren is dus niets te zeggen over de inhoud van het stuk en blijft alles zowel voor het publiek als het gezelschap een verrassing!

 

Over de makers

Harry Heijblok en Ingrid Schröder zijn improvisators in hart en nieren. Geïnspireerd door Keith Johnstone, grondlegger van het improvisatietheater spelen ze vanuit de stelregel 'Plan niet, zeg ja en doe wat in je op komt'. De acteurs uit Nijmegen treden regelmatig op voor bedrijven en zorg- en welzijninstellingen. Op een positieve en luchtige manier maken ze thema's makkelijk zichtbaar en bespreekbaar. Geert Meuffels is een ervaren improviserend theaterpianist, componist en createur van geluid. Ook hij speelt niet volgens een vast script en improviseert en ondersteunt het spel en de zang van de acteurs.

 

spacer
terug naar bovenTerug naar boven
De Ontplooiing De Ontplooiing De Ontplooiing
Je passie brengt je in beweging Webdesign: Marc Verburg Communicatiedesign | Fotografie: Hans-Peter van Velthoven