De Ontplooiing LinkedInTwitter
Trainen bulletspace Trainen bulletspace Inspireren bulletspace Ontplooien bulletspace Over Ingrid bulletspace Visie bulletspace Werkwijze bulletspace Contact
Home bulletspace Trainen bulletspace Inspireren bulletspace Ontplooien bulletspace Over Ingrid bulletspace Visie bulletspace Werkwijze bulletspace Contact
spacer
spacer spacer facet
spacer
spacer
Nú ontplooid!
bullet

LENIG DENKEN

 

De kracht van het creatief potentieel

bullet

UIT DE PLOOI

 

De kunst van het loslaten...

spacer
spacer spacer spacer
spacer
facet
spacer

Ontplooien

 

Je passie brengt je in beweging

Je passie kennen verrijkt je leven en werk! Door drijfveren en kwaliteiten in kaart te brengen op individueel, team- of organisatieniveau wordt de Passie helder. De herkenning van passie werkt als een kompas bij het zetten van verdere stappen.

Ken je passie, leef en werk met plezier!

 

Teamontplooiing

Welke waarden zijn voor ons essentieel? Waar ligt onze kracht, waarin kunnen we groeien? Met elkaar op zoek naar wat er echt toe doet en daarop focussen. Dit vergroot de betrokkenheid en het werkplezier. Teamleden versterken elkaar terwijl tegelijkertijd ieder zijn eigenheid behoudt.

In het woord passie zit veel energie, dat is voelbaar in de manier waarop ik met een team werk. Mijn aanpak is energiek, gevarieerd en verrassend. Ingrediënten als wezenlijk contact, improviseren en lef hebben zullen niet ontbreken.

 

Individuele ontplooiing

Wat wil ik? Wat kan ik? De meeste mensen vragen zich dit wel eens af in hun leven en hebben behoefte aan meer duidelijkheid.

Samen op zoek naar antwoorden. Ik neem je mee op een ontdekkingsreis waarbij ik jou zowel uitdaag als ondersteun. Mijn ervaring en intuïtie zet ik in om alert te zijn op dat wat er voor jou werkelijk toe doet.

 

spacer
terug naar bovenTerug naar boven
De Ontplooiing De Ontplooiing De Ontplooiing
Je passie brengt je in beweging Webdesign: Marc Verburg Communicatiedesign | Fotografie: Hans-Peter van Velthoven