De Ontplooiing LinkedInTwitter
Trainen bulletspace Trainen bulletspace Inspireren bulletspace Ontplooien bulletspace Over Ingrid bulletspace Visie bulletspace Werkwijze bulletspace Contact
Home bulletspace Trainen bulletspace Inspireren bulletspace Ontplooien bulletspace Over Ingrid bulletspace Visie bulletspace Werkwijze bulletspace Contact
spacer
spacer spacer facet
spacer
spacer
Nú ontplooid!
bullet

LENIG DENKEN

 

De kracht van het creatief potentieel

bullet

UIT DE PLOOI

 

De kunst van het loslaten...

spacer
spacer spacer spacer
spacer
facet
spacer

Werkwijze

 

De kern raken. Wat is de vraag achter de vraag? Hoe ziet de ideale situatie eruit en wat is nodig om dit te bereiken? Welke verwachtingen zijn er? Hoe meer helderheid, hoe beter.
Samen kijken we of ik de juiste persoon ben om mee aan de slag te gaan. Van daaruit ontstaat het aanbod afgestemd op de vraag van dat moment en de vorm. Dit kan een bijeenkomst zijn, een training, een workshop, team- of persoonlijke ontplooiing.

Bij het ontwerpen maak ik gebruik van een repertoire aan oefeningen, modellen en werkvormen. Ik maak altijd de vertaalslag naar de dagelijkse praktijk om het geleerde toe te kunnen passen en levend te houden.

De evaluatie met de betrokkenen en de opdrachtgever zijn vanzelfsprekend.

Ik ben me bewust van mijn kwaliteiten, mogelijkheden en grenzen. Een netwerk van trainers, coaches en acteurs kunnen mij daar waar nodig met hun expertise ondersteunen.

 

spacer
terug naar bovenTerug naar boven
De Ontplooiing De Ontplooiing De Ontplooiing
Je passie brengt je in beweging Webdesign: Marc Verburg Communicatiedesign | Fotografie: Hans-Peter van Velthoven