De Ontplooiing LinkedInTwitter
Trainen bulletspace Trainen bulletspace Inspireren bulletspace Ontplooien bulletspace Over Ingrid bulletspace Visie bulletspace Werkwijze bulletspace Contact
Home bulletspace Trainen bulletspace Inspireren bulletspace Ontplooien bulletspace Over Ingrid bulletspace Visie bulletspace Werkwijze bulletspace Contact
spacer
spacer spacer facet
spacer
spacer
Nú ontplooid!
bullet

LENIG DENKEN

 

De kracht van het creatief potentieel

bullet

UIT DE PLOOI

 

De kunst van het loslaten...

spacer
spacer spacer spacer
spacer
facet
spacer

Trainen

 

Jezelf ontwikkelen is de wereld ontwikkelen

Hoe beter je jezelf kent, hoe meer je in je kracht staat. Authenticiteit is de basis van waaruit iemand zich kan ontplooien en zijn professionaliteit kan vergroten. Het zorgt ervoor dat je geloofwaardig bent voor de ander, met wie je in contact wilt treden. Contact is de eerste stap in elk gesprek, of het nu om verkopen, leidinggeven of coachen gaat.

Voor mij is het trainen van mensen het samen ontdekken en inzetten van talenten. Elke training is, in mijn ogen, een persoonlijke ontwikkeling naast het aanleren van vaardigheden.
Het meest rendabel is de training waarin mensen stappen durven zetten en buiten hun bekende kader durven te treden.

 

In actie ontstaat verandering

Tijdens ervaringsgerichte trainingen kan geëxperimenteerd worden met vaardigheden en gedrag. Ik inspireer elke deelnemer het beste uit zichzelf te halen. Er wordt pas wat geleerd als het spannend wordt! Ik deel mijn eigen ervaringen, zowel mijn blunders als successen. Deze openheid werkt drempelverlagend en creëert veiligheid. Veiligheid en niet-oordelen zijn voorwaarden voor groei.

Het potentieel van de groep is een dankbare bron. Ik nodig deelnemers uit tot een actieve en gerichte inbreng om van elkaar te leren. Ik stimuleer een groep door uit te dagen in zowel het denken als in het doen. Ik vraag mensen gebruik te maken van hun intuïtie en zich bewust te zijn van hun eigen emoties en energie.

 

Nieuwsgierigheid verrijkt

Mijn manier van trainen zorgt voor afwisseling, waarbij ik nieuwsgierigheid prikkel. Nieuwsgierigheid als intentie om te ontdekken en te begrijpen. Out of the box op zoek naar de verwondering.

 

Durf te spelen

Spelen en improviseren helpen om onbevangen nieuwe mogelijkheden te ontdekken.
Plezier hebben met elkaar is belangrijk om in een ontspannen sfeer te kunnen leren.

 

spacer
terug naar bovenTerug naar boven
De Ontplooiing De Ontplooiing De Ontplooiing
Je passie brengt je in beweging Webdesign: Marc Verburg Communicatiedesign | Fotografie: Hans-Peter van Velthoven